YHTEYSTIEDOT

Ota yhteyttä

Ihana tutustua!

Hullaannun pienistä yksityiskohdista, luonnosta, pehmeistä materiaaleista, halauksista ja avoimuudesta. Rakastan ystävällisiä ihmisiä ja lempeää lähestymistapaa. Intuitio on supervoimani ja kulkee aina mukanani, mihin tahansa menenkin. Tarkkailen elämää erityisherkän aisteilla ja se on salainen ainesosa kykyyni koskettaa pintaa syvemmältä. Rakastan omia taikavoimiani, vaikka kolikolla onkin aina myös kääntöpuoli.

Olen ollut pikkutarkka suorittaja, se kiltti tyttö, joka uhrautuu muiden hyvinvoinnin vuoksi. Kunnes uuvuin ja oli pakko alkaa tuijottaa omaa napaa, niin oudolta kuin se tuntuikin. Muiden auttaminen on niin syvällä minussa, että oman itseni laittaminen kaiken muun edelle tuntuu edelleen välillä haastavalta. Elämässä parasta on kuitenkin se, että valmiiksi täällä ei varmaan tule koskaan ja toisaalta sepä vasta onkin kutkuttava ajatus. Voi jatkuvasti oppia uutta itsestään ja muista!

Haluan auttaa sinua olemaan lempeämpi itseäsi kohtaan. Pysäyttää sinut itsesi äärelle, jotta kuulet kaikki ne hautautuneet haaveet ja toiveet, jotka odottavat pinnan alla esiin nostamista. Haluan antaa sinulle pienen hetken jakamatonta huomiota tässä kiireisessä arjessa, jossa liian harvoin tulemme nähdyksi ja kuulluksi sekä hyväksytyksi juuri sellaisena kuin olemme.


Lempeydellä,
Pinja